Тити се появи да спасява мисията. Снимка: VIP Brother

Алкохолът отново стана причина за орязване на бюджета за храна в къщата на VIP Brother.

Съквартирантите получиха своята седмична мисия "ТКЗС", която ги раздели на бригадири и животни. Евгени Минчев, Йорданка Христова, Кали, Жени Калканджиева и Тити Папазов определиха кои ще сложат костюми и ще влязат в ролите на прасета, кокошки и крави.

Животните трябваше да изтърпят спане в слама, буболечки, трябваше да се борят за окачен във въздуха салам, който не успяха да си вземат.

Текезесарските условия изнервиха плеймейтката Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които бяха на крачка да саботират мисията.

Биг Брадър пък провокира участниците с бутилка розе в хладилника, като пред алкохолното изкушение се предаде Wosh MC. Той наруши забраната за пиене, други пък отказаха да носят животинските костюми, което доведе до орязване на бюджета за храна.

Последваха скандали, което наложи преобразяването на Тити Папазов като прасе, за да спасява играта. Той успя да надъха разединените съквартиранти в ТКЗС-то, които му обещаха да действат като отбор.

Скандали не липсваха и сред бригадирите, като този път Евгени Минчев нападна Йорданка Христова. Мислейки, че тя настройва хората срещу него, той използва нелицеприятни епитети, които не бяха спестени от продуцентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase